matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dobrze obliczyłam?
Angela:
Dobrze obliczyłam?
To jest bardzo łatwe ale mogłam zrobić błąd
64−(−35)+22: (−14)+(−8)= 99+22: (−22)=121: (−22)=−5,5 14,50%liczby 560,25= 0,145* 56025=8123,25
18 sty 15:04
Aga:
11
Źle , najpierw się dzieli 22:(−14)=−
7
18 sty 15:08