matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomoże to ktoś rozwiązać?
PomozeKtos:
1) Sprawdź,które punkty należą do do wykresu funkcji f(x) =6/x : A(0,5;12) B(3;3) C(5;4) 2) Oblicz wartości funkcji y=a/x dla x= −12 i x= −3,−2,1,4,6 .
17 sty 21:00
ja:
https://matematykaszkolna.pl/forum/122283.html
17 sty 21:30
ja:
https://matematykaszkolna.pl/forum/122294.html
17 sty 21:31