matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica
etlle:
lim
x→
∞
√
n
−
√
3n
granica?
17 sty 20:37
Artur z miasta Neptuna:
n−3n
−2*
√
n
lim
x−>
∞
√
n
−
√
3n
= lim
x−>
∞
= lim
x−>
∞
= −
∞
√
n
+
√
3n
1+
√
3
17 sty 20:42