test 60 minut, 20 zadan, start, help
ania : Pomocy

! mam 60 min na rozwiązanie 20 zadań bede wklejac tu kazde po kolei, musze
zaliczyc ten test


! bede wdzieczna do smierci

! blagam o pomoc


zaczynamy
27 mar 20:51
ania : Dane są punkty A=(−4;1), B=(1;3), C=(−3;1), D=(2;−1). Wynika stąd, że odcinki AB oraz CD
27 mar 20:53
ania : zawierają się w jednej prostej
27 mar 20:54
ania : mają równe długości
27 mar 20:54
ania :
są równoległe
27 mar 20:54
tim: Aniu.. trzeba było wcześniej się nauczyć, a nie teraz w trakcie testu. Tak się nie
bawimy...
27 mar 20:58
ania : ale tak wyszło i prosze o pomoc
27 mar 21:00
tim: Oficjalnie.. nie pomogamy na testach i konkursach w czasie ich trwania, ewentualnie przed
lub po, gdyż jest to nie uczciwe. Mogłaś poćwiczyć z nami wczoraj, albo wcześniej.
27 mar 21:01
ania : Odległość punktu przecięcia prostych y=4 oraz x+3y=9 od początku układu współrzędnych
jest równa:
27 mar 21:01
Eta: Słuszna uwaga tim!
teraz do Ani:
Aniu, powiedz nam , kiedy dostałaś te zdania
do rozwiązania?... chyba nie dzisiaj?
Startuj więc .... dasz radę! Wierzymy w Ciebie!
Wiernie Ci kibicuję

Powodzenia!
27 mar 21:03
tim: Eciu, oni piszą teraz testy online
27 mar 21:03
Mickej: hmmm
27 mar 21:09
ania :
Której z podanych prostych nie można opisać równaniem w postaci kierunkowej?
−5x+2=0
2y+1=0
3x−y+2=0
27 mar 21:09
ania : ja to robie sama vhve tylko zeby ktos mnie utwierdzil i tyle
27 mar 21:11
Eta: odp )pierwsza! bo tg90o − nie istnieje
a ta prosta jest prostopadła do osi OX
27 mar 21:33