matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznaczanie asymptot
Madziiii12:
x
3
−7
Wyznacz asymptoty funkcji k(x)=
x
2
17 sty 17:50
M:
17 lut 13:36
kerajs:
7
k(x)=x−
x
2
Pionowa obustronna dla x=0, oraz pochyła y=x zarówno w +
∞
, jak i dla −
∞
.
17 lut 14:00