matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nic z tego nie łapie ;o
Przemek:
Zbadać ciągłość funkcji f(x)= {
x
2
−1
x
2
−3x +2
dla x=/1 i x=/2, −2 dla x=1, 0 dla x= 2
17 sty 17:45
Przemek:
nikt nie dał rady?
17 sty 18:30