proszę o pomoc
XY: Zaznacz zbiory oraz przedziały liczbowe A∩ B . A∪B. A = ( 1 , 2 ,3 ,4 ,5 ) , B=(0 , 2 ,4, 6)
A = ( 1;5) B = <2.6>
17 sty 13:33
Artur z miasta Neptuna: to są dwa podpunkty?
a)
A∪B = (0,1,2,3,4,5,6)
A∩B = (2,4)
b)
A∪B = (1;6>
A∩B = <2;5)
17 sty 13:35
XY: tak
17 sty 13:40
XY: a wiesz jak to rozwiązać?
17 sty 13:41
Artur z miasta Neptuna: no właśnie ci napisałem odpowiedzi
17 sty 13:46
XY: a nie trzeba to zaznaczac na osi liczbowej ?
17 sty 13:47
XY: Artur z miasta neptun jestes?
17 sty 15:18