matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja liniowa
decpo:
Dla funkcji y=5x−6 wyznacz punkt przecięcia z osią Y i miejsce zerowe. Proszę o pomoc
27 mar 18:54
tim:
Miejsce zerowe dla y = 0 Punkt przecięcia z osią Y dla x = 0. Podstaw i oblicz drugą współrzędną.l
27 mar 19:04