logarytmy
błędna: 1. Oblicz:
a) X=10
1+log sinpi6
b) X=100
12−log4√4
c) X=4
12log23 + 3
log85
2. Wiedząc, że log
3X=a oblicz:
a) log
27X
b) log
12X
3. Oblicz:
| | log5 42 − log5 6 | |
a) |
| |
| | log556 − 3log52 | |
| | 2−2log62 | |
b) |
| |
| | log624 − log68 | |
c) 4
log25 − log0,25 8+1
Baaardzo proszę o pomoc ...
16 sty 20:50
Eta:
Dużo tego?
16 sty 20:51
błędna: wiem.. a ja tego nie potrafię zrozumieć ... patrzę na wzory i nic

Proszę o pomoc ...
16 sty 20:53
błędna: Eta , Krzysiek itp. moglibyście mi pomóc ?
16 sty 21:05