matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
błędna:
Wiedząc, że log
3
X=a oblicz: log
9
X Bardzo proszę.. pomóżcie mi !
16 sty 20:29
krystek:
log
3
x
a
log
9
x=
=
log
3
9
2
16 sty 20:31
Tragos:
1
1
log
9
X = log
3
2
X =
log
3
X =
a
2
2
16 sty 20:31