szeregi
marta: rozw.: zadaj zbieznosc szeregu : n=1 , n
(3n) / (3n)! , na kolokwium

prosze
16 sty 16:10
Artur z miasta Neptuna: napisz jeszcze raz, ale porządnie
16 sty 16:10
Krzysiek: jak jest silnia korzysta się z kryterium d'Alemberta
16 sty 16:18
marta: ∑= n3n / (3n)! , w szeregu n=1, na gorze nieskonczonosc... prosze
16 sty 16:19
marta: ∑= n3n / (3n)! , w szeregu n=1, na gorze nieskonczonosc... prosze
16 sty 16:30
Krzysiek: skorzystaj z kryterium d'Alemberta...
16 sty 16:31
marta: moze ktos po prostu rozw....
16 sty 16:35