matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
asia:
6*4
2
−8*4
3
2*8
2
−5*2
6
16 sty 15:49
Artur z miasta Neptuna:
3*2*2
4
−2
3
*2
6
3*2
5
(1 − 2
2
)
1−4
3
=
=
= −
2*2
6
−5*2
6
−3*2
6
−2
2
16 sty 15:55
Artur z miasta Neptuna:
3
tfu ... +
2
16 sty 15:56
asia:
zly wynik
16 sty 16:47