matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciagi
celinka:
wzór ciągi Jaki jest wzór na iloraz ciagu geometrycznego Chodzi mi o cos w rodzaju, ciag arytmetyczny; wzor na roznice r= a
2
− a
1
15 sty 21:36
ICSP:
a
2
q =
a
1
15 sty 21:37
Krzysiek:
a
2
q=
a
1
15 sty 21:37
celinka:
dzięki bardzo
15 sty 21:39