matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
Oo:
2
√
2
+ 4
√
4
(czwartego stopnia)+8
√
8
(szostego stopnia)=
15 sty 12:17
krystek:
4
√
4
=(2
2
)
1
4
=..2
1
2
analogicznie z
6
√
8
=...
15 sty 12:25
Oo:
dzieki
15 sty 12:30