matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o pomoc
Amandza:
2 −
√
3
−−−−−−−−− = 2 +
√
3
15 sty 10:43
ola:
2−
√
3
(2−
√
3
)(2−
√
3
)
4−4
√
3
+3
=
=
=7−4{3}|
2+
√
3
(2+
√
3
)*(2−
√
3
)
4−3
15 sty 10:48