matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
cassius:
a
2
√
3
= 48 a
2
= 48
√
3
/3 a
2
= 16
√
3
jak obliczyć a
? pierwiastek z pierwiastka?
14 sty 23:31
Kejt:
mhm..pierwiastek czwartego stopnia będzie..
14 sty 23:31
cassius:
owned
14 sty 23:33