matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
notacja wykladnicza
jol:
oblicz dzialanie i wynik podaj w notacji wykladniczej
3*10
6
+ 6*10
5
(2*10
4
)*(3*10
2
)
14 sty 21:06
krystek:
10
5
(3*10+6)
36
6
=
=
=6*10
−1
10
6
*6
60
10
14 sty 21:12