matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tales
zaq:
sprawdzicie
Wyznacz |DC| wyszło mi 5 dobrze?
14 sty 16:50
Basiek:
Nie.
3
3+x
=
5
8
Próbuj teraz
14 sty 16:52
krystek:
Żle zapisz proporcje ,poprawię!
14 sty 16:53
Aga:
ICDI=x
3
3+x
=
5
8
14 sty 16:53
zaq:
ok,dzięki
14 sty 17:05