matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
calka potrojna
Justyna:
Obliczyc pole czesci sfery x
2
+ y
2
+ z
2
= 169 lezacej na zewnatrz walca x
2
+ y
2
= 25
14 sty 14:42
M:
18 lut 06:06
kerajs:
P=4π*13
2
−2(2π*13*(13−12))
18 lut 19:11