pytanko
Tomasz: (log
x5)
2=log
2x5

? czy to jest prawdą
26 mar 20:13
tom:
Powiedz czy prawdą jest,że:
(sina)2 = sin2a
podobnie i w tym przypadku
26 mar 20:21
Tomasz: Dzięki rozumiem
26 mar 20:22
Tomasz: oczywiście ze nie
26 mar 20:23
26 mar 20:26
Tomasz: aha myślałem ze to było pytanie podchwytliwe
26 mar 20:28
tom:
zamias pisać (logx5)2
piszemy log2x5
co oznacza to samo!
26 mar 20:28
Madzia: wydaje mi się że to powinno być inaczej...
26 mar 20:29
tom: Podobnie: zamiast pisać (sina)
2piszemy sin
2a

zapamiętaj to


!
26 mar 20:30
26 mar 20:30
Sabin: (logx5)2 = logx5*logx5 = log2x5
Chyba, że miałeś na myśli logx52, bo to jest 2logx5...
26 mar 20:31
Tomasz: wyjaśnił mi to kolega imiennik dobrze zapisałem miałem tylko wątpliwość którą rozwiano
dzięki tom
26 mar 20:34
tom: Tomaszu! ( niewierny jesteś?)

Pozdrawiam ! ( jestem koleżanką "tom"
26 mar 20:36
Tomasz: jestem Wierny jak ten Tomasz

ah też ładnie

taki zdradliwy pseudonim artystyczny

tą=tom sympatycznie również pozdrawiam
26 mar 20:45
tom: "Etą"
26 mar 20:46
Tomasz: "tom" Etą z Irlandii ?
26 mar 20:50