matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Obliczcie :
Pomocy !:
0,5 − (−3,5) x (−2) +
26 mar 20:10
SPRAWDZ TO =):
jesli przed znakiem zapytania jest ( = ) to wynik bedzie − 6,5
29 mar 22:18
kobieta:
0,5 +3,5 x −2= −7 + 0,5=−6,5 I gotowe
29 mar 22:22