matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wypisz elementy podanych zbiorów
czarny:
Wypisz elementy podanych zbiorów: a) A={xϵN:x<5} b) B={xϵC: −2≤x<3}
13 sty 16:29
krystek :
No ,bez przesady liczby N ={.. C={.. i tak trudno wyszukac spełniające podany warunek?
13 sty 16:31
krystek :
https://matematykaszkolna.pl/strona/141.html
13 sty 16:32