matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
x2+10x+25−x2−6x+9=x+1
dawid7547:
x2+10x+25−x2−6x+9=x+1
13 sty 13:04
Basia:
x
2
+
10x
+
25
−
x
2
−
6x
+
9
−
x
−
1
= 0 zredukuj wyrazy podobne
13 sty 13:08
dawid7547:
rozwiąż równanie x2+10x+25−x2−6x+9=x+1
13 sty 13:11