matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Egzamin
jola:
Równość cosα pierwiastek z 3 podzielić przez 2 i 0stopnia <α<90 stopni jest prawdiwe dla A α=58, B α=60 C α=28 D α=30 stopni
13 sty 12:50
Basia:
zajrzyj tutaj
https://matematykaszkolna.pl/strona/397.html
13 sty 13:15