matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
b) x do potegi 2 + 10x+25-x do potegi 2 -6x +9=x+1
dawid7547:
b) x do potegi 2 + 10x+25−x do potegi 2 −6x +9=x+1
13 sty 10:53
Jolanta:
zapis jest nieczytelny x
2
+10x+25−x
2
−6x+9=x+1 tak ma byc ?
13 sty 12:34