rownanie kwadratowe
eqp: jak rozwiazac to rownanie:
−x2 + 2πx −(π2+1)
12 sty 21:28
Anna: tak jak kazde inne

a= −1 b= 2π c= −(π
2+1)
Δ i jedziesz
12 sty 21:34
eqp: no tak:
Δ= 4π− 4π
2 −4
no i mam taki cos
12 sty 21:39
eqp:
12 sty 21:47
eqp: 
12 sty 22:09
ICSP: (2π)2 = 4π2
Δ = 4π2 − 4π2 − 4 = −4
wniosek?
12 sty 22:11
eqp: brak rozwiazania?
12 sty 22:13
ICSP:
12 sty 22:15
eqp: a graficznie da sie to przedstawic jakos? na wykresie?
12 sty 22:18
eqp: 
?
12 sty 22:28
ICSP: jak ci się na prawdę strasznie nudzi to można.
12 sty 22:35