matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie
Rafcio:
Jak to obliczyc: Prosze po szybką odp
π
π
sin(x−
)*cos(7x−
)=0
4
12
12 sty 19:58
ICSP:
a*b = 0 ⇔ a= 0 v b = 0
12 sty 20:01
Rafcio:
Jaki ja jestem głupi, jak ja mogłem tego nie zauważyć hahahaha
12 sty 20:17