pytanie
zzz: | | cosx | | 2cosx | |
mam pytanko małe czy 1− |
| mohe zapisac jako |
| jakas watpliwośc mi sie |
| | 3 | | 3 | |
wkradła
12 sty 19:37
Tragos: | | cosx | | 3 | | cosx | | 3 − cosx | | 2cosx | |
1 − |
| = |
| − |
| = |
| ≠ |
| |
| | 3 | | 3 | | 3 | | 3 | | 3 | |
12 sty 19:39
12 sty 19:39
zzz: super.... dzieki wielkie.... teraz zaczyna coś ładnie wychodzic
12 sty 19:42
zzz: a teraz mam mały problem typu co zrobic

3−18cosx−3
√2cosx−17cosx=0
12 sty 20:00
zzz: ups.... pomyłka
to ma byc 3−18cosx−3√2cosx+9√2=0
12 sty 20:03
zzz: próbowałam przed nawias wyciagnac cos..... ale raczej nie tedy droga..... kto ma pomysł?
12 sty 20:13
zzz: juz wiem..... sama wymysliłam
12 sty 20:30