matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:(
aniaaa:
prosze pomozcie oblicz uklad rownan 1. {2x−(3+y)=o {−x+
y
2
=2 2. {3x+y=4 {6x−(1−2y)=7 3. {3x−
1
3
=2 {−9x+7y=12
11 sty 20:59
Krzysiek:
wylicz jedną niewiadomą z jednego równania i wstaw do drugiego równania
11 sty 21:00