:(
BARTHEZ: BŁAGAM POMÓŻCIE


1. A=(−3,O) B=<−1,4>
2. A=(−
∞,2> B=<0,2)
wyznacz
A∪B , A∩B , A\B , B\A
11 sty 20:42
Kambik: 1. A∪B = (−3,4>
A∩B = <−1,0)
A\B=(−3,−1)
B\A =<04>
11 sty 20:51
Alessandra: \ 2. AuB=(−∞,2>
AnB=<0,2)
A−B=(−∞,0)u {2}
b−a=zbiór pusty
11 sty 20:53
Kambik: 2. A∪B = (−∞,2>
A∩B = <0,2)
A\B=(−∞,0)∪{2}
B\A =∅
11 sty 20:54
julita: AuB { −3,−2,−1,0,2,3,4}
A∩B{−1,0}
A\B{−3,−2}
B\A{2,3,4}
do punktu 1

ja sama jestem głąb żarcik kosmonaucik
11 sty 20:54
Kambik: A∩B{−1,0} − tu 0 nie będzie
11 sty 20:55
julita: tak tak mój błąd Kambik geniusz z Ciebie
11 sty 20:58
Kambik: hahaha
11 sty 20:59
julita: fakt, mój błąd. Kambik geniusz z Ciebie
11 sty 20:59
julita: zjadłabym Cię!
11 sty 20:59