matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o szybką pomoc dziękuję
BARTHEZ:
7
5
* 7
2
− 6 * 7
6
7
4
11 sty 19:01
beti:
7
7
−6*7
6
7
6
(7−6)
=
=7
2
*1=49
7
4
7
4
11 sty 19:04
Aga:
a
n
*a
m
=a
n+m
wyłącz przed nawias 7
6
i skróć z mianownikiem
11 sty 19:06