matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
borsukk:
rozwiąż równanie : (x
2
−4)=log3x
11 sty 18:20
borsukk:
log(x
2
−4)=log3x oczywiście
11 sty 18:20
beti:
czyli x
2
−4=3x x
2
−3x−4=0 Δ=...
11 sty 18:28
borsukk:
thx
11 sty 18:29