matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak rozwiazac ten uklad rownan?
Annn:
aby doprowadzic do rownania z jedna niewiadoma... V*t=24 (V+1,2)*(t−1)=24
11 sty 13:02
aa:
24
V=
t
24
(
+ 1,2) * ( t − 1 ) = 24
t
11 sty 13:26
Annn:
no przeciez... dziekuje
11 sty 13:48