matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż
Olcia:
Rozwiąż równanie: (4x−1)
2
−4=0
10 sty 21:02
Święty:
(4x−1−2)(4x−1+2)=0 (4x−3)(4x+1)=0
10 sty 21:04
Olcia:
dziękiuję
10 sty 21:06
Święty:
Tylko to nie jest rozwiązane jeszcze
10 sty 21:08
Olcia:
tak wiem, dokończyłam sama
10 sty 21:23