matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wzynacz zbiory A\B i B\A, jeśli:
Ewkaa:
a) A={1,2,3,4,5}, B={0,2,4,6}, b) A=(−
∞
;4>, B=(1;4). z góry dziękuje ; )
9 sty 23:24
beti:
a) A\B = {1,3,5} B\A = {0,6} b) A\B = (−∞,1> suma {4} B\A = zbiór pusty
9 sty 23:32