:P
ICSP: Trivial jesteś
9 sty 16:43
ICSP: Vax też może być
9 sty 16:43
Trivial: ICSP.
9 sty 16:59
ICSP: Trivial 
Słyszałem że masz gg
9 sty 17:00
Trivial: Gdzie tak słyszałeś?
9 sty 17:00
ICSP: Ktoś wspominasz

Podzieliłbyś się numerem ?
9 sty 17:01
Trivial: Nie.

Nikt nie ma tego numeru, muahaha!
!1 Numer prywatny jest.
9 sty 17:02
Trivial: Po co Ci on potrzebny? Chcesz mnie męczyć także poza forum? :L
9 sty 17:03
ICSP: Tak

Chcę móc ciebie męczyć całymi dniami

Czasem mógłbyś mi pomóc poza forum. Jest o wiele szybciej jeśli nie trzeba pisać jakiś ułamków
9 sty 17:05
Trivial: Jak Ci dam numer, to już nigdy nie będę mógł po prostu 'wyłączyć' forum.
9 sty 17:06
ICSP: Nie przesadzaj

Przecież nie będę ciebie męczył 24h na dobę
9 sty 17:07
Trivial: Nie zgadzam się.

W czym mogę pomóc tutaj?
9 sty 17:08
ICSP: Na razie w niczym

Jak będę miał jakieś pytania to napiszę xD
No chyba że napiszesz mi czym to się różni :
Jak zwykle sprawdzenie podprzestrzeni liniowej Nad liczbami rzeczywistymi gdy:
a) P = R
4 , V = {(x,y,z,t) ∊R
4 : x = z lub y = t}
b) P = R
4 , V = {(x,y,z,t) ∊R
4 : x = z i y = t}
Ja tutaj różnicy nie widzę
9 sty 17:11
Trivial: Nie było tego już?
9 sty 17:13
ICSP: Było ale kartkę zgubiłem i na forum znaleźć nie mogę
9 sty 17:14
Trivial: A może sam spróbujesz? Nie ukrywam, że mi się nie chce tego rozpisywać − rozpisałem już dużo
tych przykładów, wszystkie są analogiczne...
9 sty 17:22
Trivial: ICSP, kiedy będziesz miał jakieś (normalne) problemy z analizy, a nie algebry?
9 sty 17:35
ICSP: w drugim semestrze

Czekasz na analizę?
9 sty 18:47
Trivial: Jak będziesz miał analizę, to zaczniesz się uczyć.
9 sty 18:51
ICSP: będzie trzeba mnie zmotywować jakoś
9 sty 18:56