matematykaszkolna.pl
prosiłbym o kontakt do nich:) totalne matematyczne zero nr2: ma ktos numery gg to elity tego forum czyli do ICSP,Basiek,Godzio lub Eta
8 sty 20:41
krystek: Te osoby nie posługują się GG
8 sty 20:46
totalne matematyczne zero nr2: prosze pomóżcie mi emotkaja chce tylko pomocyemotka
8 sty 21:03
totalne matematyczne zero nr2: prosze pomóżcie mi emotkaja chce tylko pomocyemotka
krystek: W czym?
totalne matematyczne zero nr2: w zadaniachemotka
8 sty 21:04
Kejti: to może je dodaj na forum..?
8 sty 21:08
Grześ: No własnie?
8 sty 21:11
Basiek: Po : 1) elitą nie jestem (ale dzięki), 2) raczej nikt nie da Ci swojego gg, 3) na forum pomagać dużo prościej, bo jest możliwość zapisu w miarę czytelnego, 4) jak napiszesz na forum, masz większe prawdopodobieństwo, że ktoś Ci odpisze cokolwiek, 5) FORUM jest tak naprawdę od rozwiązywania zadań, gg− zazwyczaj od pogawędek. Pozdrawiam emotka
8 sty 21:21
ICSP: Dużo musi byc tych matematycznych zer Dobrze że [P{Jakub]] usunął już mój numer gg z tego tematu : https://matematykaszkolna.pl/forum/75236.html
8 sty 21:48
Basiek: Ja dalej mam...
8 sty 21:49
ICSP: W to nie wątpię Nie usuniesz go tak łatwo
8 sty 21:53
Kejti: cześć ICSP tak w ogóle.. kopę lat emotka
8 sty 21:53
Basiek: Będę Cię nim szantażować, ktoś miał usunąć PEWIEN post. Ja nadal czekam... a 24h zbliżają się nieubłaganie!
8 sty 21:55
ICSP: Przepraszam ale nie mam takich możliwościemotka Witaj Kejt Co tam? Jak przygotowania do matury?
8 sty 22:01
Kejti: Strasznie się zapuściłam..z fizyką..a z matmą to już w ogóle..dobrze, że dopiero za rok piszę..
8 sty 22:04
ICSP: Ja też właśnie nic nie robię Będziesz musiała mnie zmusić do nauki w drugim semestrze Będę musiał Godzia dopaść i z nim pogadać xD
8 sty 22:06
Kejti: ja mam Cię zmuszać? hmm..czemu?
8 sty 22:07
ICSP: bo sam sie nie zmuszę niestety Ja jakoś tak mam. Jak mnie ktoś zmotywuje to się nauczę ale jak nikt mnie nie motywuje to siedzę i nic nie robię Mam nadzieję ze pomożesz koledze?
8 sty 22:10
Kejti: oczywiście..jak załatwisz sobie pomoc u Godzia to Ci nawet potowarzyszę.
8 sty 22:11
ICSP: niee Ciebie poproszę abyś mnie kontrolowała xD
8 sty 22:12
Kejti: ej..ale ja też chcę się pouczyćemotka
8 sty 22:15
ICSP: to będziemy siebie nawzajem motywować emotka Mogę ciebie nauczyć wzorów Cardano lub liczb zespolonych jeśli chcesz emotka
8 sty 22:18
Kejti: łaaał no pewnie.
8 sty 22:19
ICSP: ale to jak już mówiłem w drugim semestrze na razie jeszcze odpoczywamy
8 sty 22:21
Kejti: jasne...i tak muszę się fizyki pouczyć..nauczyciel mnie na konkurs zgłosił..
8 sty 22:22
ICSP: ciebie? Co to za nauczyciel?
8 sty 22:32
Kejti: taki nowy przyszedł..też uważam, że to głupota.. mnie na konkurs z fizyki małpa by na więcej napisała..
8 sty 22:34
ICSP: nie przesadzaj Była byś na równi z małpą
8 sty 22:35
Kejti: dzięki ale w sumie..ze szkoły i tak jestem najlepsza..a nie uczę się w zoo
8 sty 22:41
ICSP: to szkoła to nie zoo ? Ostatnio były jakieś pokazy dla podstawówki u mnie na uczelni. Rozszalały tłum dzieciaków w wieku 10 lat zaczął biec po korytarzu. Mina profesora który wyjrzał z sali była bezcenna
8 sty 22:44
Godzio: Witaj Kejt Jak dawno Cię już nie było emotka ICSP czemu masz mnie dopaść ?
8 sty 22:58
Godzio: Hoho, jaka skromna "ze szkoły i tak jestem najlepsza"
8 sty 23:00
Kejti: cześć Godziu..taak...skromna..zwłaszcza porównując się do małpy
8 sty 23:06
ICSP: Godziu pogadamy o tym co byś mi proponował do nowego komputera. Odezwę się jakoś w tym tygodniu na gadu bo tutaj to trudno będzie tak gadać No i oczywiście jest pewna osoba która mnie śledzi...
8 sty 23:48
totalne matematyczne zero nr2: ma ktos numery gg to elity tego forum czyli do ICSP,Basiek,Godzio lub Eta
9 sty 16:12
ICSP: tak mamy.
9 sty 16:22
tn: Kejti, też za rok piszę, z czego korzystasz ( w sensie podczas przygotowań do matur z matmy)
9 sty 19:19
Kejti: zbiory zadań Kiełbasy, "Matematyka − Podstawy z elementami matematyki wyższej" wyd. politechniki gdańskiej..ale to bardziej dla rozrywki. no i oczywiście korzystam z zasobów forum i pomocy forumowiczów.. emotka
9 sty 19:23
PILNE: Mam takie zadanko i nie potrafię sobie z nim za bardzo poradzić: Trapez równoramienny obracamy wokół dolnej podstawy, która tak jak ramiona wynosi 9. Kąt ostry w trapezie = 30o. Oblicz pole bryły.
9 sty 19:29
PILNE: Proszę Was o pomoc
9 sty 19:40