równania kwadratowe
Dawid: 1.Z podanego wzoru wyznacz wskazaną wielkość (jeśli to konieczne, zapisz odpowiednie założenia
dla wielkości występujących we wzorach)
| | 3t2 | |
B. f= |
| −1 ; a
|
| | 6(a2−2t) | |
2.Z podanego wzoru wyznacz wskazaną wielkość.
PROSZĘ POMÓŻCIE MAM TO NA JUTRO A W OGÓLE TEGO NIE ROZUMIEM !
8 sty 19:13
Dawid: HALO PLIS

!
8 sty 19:23
Dawid: POMOŻE KTOŚ

?
8 sty 19:25
ICSP: ale zabawa

najpierw pobaw się w dziedzinę
8 sty 19:28
Dawid: prosze was
8 sty 19:33
ICSP: No mówię. Ustal tą dziedzinę.
8 sty 19:34
Dawid: nierozumiem.. proszę pomóż
8 sty 19:36
Dawid: nie rozumiem*
8 sty 19:36
ICSP: zapewne wiesz czym jest dziedzina w funkcji. Tutja są takie same zasady. Mianownik ≠ 0 spróbuj
to zrobić dla podpunktu A
8 sty 19:41
Dawid: proszę zacznij bo matma to nie

!
8 sty 19:43
ICSP: jakie leniuchy....
9w − s
√3 ≠ 0
9w ≠ s
√3
z(6w − s
√3) = 5
√3−1
| | 5√3 − 1 − 6wz | | 15 − √3 − 6√3wz | |
s = − |
| = − |
| tyle. Pozostałe identycznie. |
| | z√3 | | 3z | |
8 sty 19:53
Dawid: chociaż za tyle dziękuję bardzo!
8 sty 21:08
HUJ: ♦δδδδδδδββββββδδδδδ≥≥
16 paź 16:42
HUJ: CI
16 paź 16:42
16 paź 16:42