matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki....
dxd:
5
√
2
+ 3
3
√
2
− 6
√
2
=
jak to rozpisać
8 sty 18:09
Marti:
5 x
√
2
+ 3 x √2 − 6 x
√
2
=
√
25
x
√
2
+ 3 x 3
√
2
−
√
36
x
√
2
=
√
50
+ 3 x 2
1
/3 −
√
72
8 sty 18:30
dxd:
yyy a co znaczą te x ?
8 sty 18:36
emte:
3
3
√
2
−
√
2
8 sty 20:11