pomoze ktos w tożsamościach
Smyk: | | 1−sinx | | 1+sinx | | −4sinx | |
b) |
| − |
| = |
| |
| | 1+sinx | | 1−sinx | | cos2x | |
| | ctg+1 | | 1+tgx | |
c) |
| = |
| |
| | ctg−1 | | 1−tgx | |
| | tgx−ctgx | | tg2x−1 | |
d) |
| = |
| |
| | tgx+ctgx | | tg2x+1 | |
7 sty 20:56
ICSP: Weź nie zmieniaj nicków i działaj tylko w jednym temacie.
7 sty 20:59
Basiek: A nie próbowałeś sam czegoś rozwiązać czasem?
7 sty 21:00
Widzę Pokój : Basiek oczywiście że próbowałem, ale mi się nie chce
7 sty 21:00
Widzę Pokój : Basiek jak zrobię to mi sprawdzisz?
7 sty 21:03
adix: tg=sin/cos ctg=cos/sin
(sin/cos) / (sin
2 + cos
2/sin*cos)
= (sin/cos )/1/sin*cos==sin
2 Reszta analogicznie
7 sty 21:03
Basiek: Widzę Pokój, byłeś bodajże ICSP kiedyś... zaczęłam się gubić.
Zresztą, pytałam Smyka i nie, nie sprawdzę, bo nie nadaję się do tego.
7 sty 21:05
Widzę pokój: Czy ty wszystko dziś zdemaskujesz?!
7 sty 21:06
Basiek:
7 sty 21:15
Widzę pokój: Najpierw narobiłaś hałasu z moim numerem gg tak że
Godzio musiał wszystko usuwać

Teraz mnie zdemaskowałaś

Może mijasz się z powołaniem. Moim zdaniem powinnaś zostać detektywem
7 sty 21:17
Basiek: Mam pewne predyspozycje... wiesz, swoją drogą są męczące

Btw. nie pyskuj, bo dalej mam Twoje gg

Poza tym, nie narobiłam hałasu... ja jestem bardzo cichutką osobą.
7 sty 21:18
Widzę pokój: nie ładnie nie ładnie

Chyba nie przepisałaś?
7 sty 21:20
A ja ścianę.: Nie, skopiowałam.
7 sty 21:20
Widzę pokój: nie ładnie

Usuń je

P.S. Co ma wspólnego nick
Basiek z nickiem
a ja ścianę ?
7 sty 21:22
A ja ścianę.: Nic.
A
ICSP z
Widzę pokój ?
Widzę za to analogię między
Widzę pokój i
A ja ścianę 
Nie usunę, bo nie muszę. Ech, człowiek przezorny zawsze ubezpieczony

Co zdobyłam
sprawiedliwie jest MOJE.
7 sty 21:24
Widzę pokój: jak to
ICSP ma wszystko wspólne z
Widzę pokój
7 sty 21:25
A ja ścianę: Sorry, jakoś tego nie widzę...
Jedynie ścianę.
7 sty 21:27
Widzę pokój: Widać że nie wiesz ska się wziął w ogóle mój nick

Powiedz mi czy znasz Angielski?
7 sty 21:28
A ja ścianę: Tak, na poziomie niższym podstawowym.
7 sty 21:28
Widzę pokój: To postaraj sie przetłumaczyć
Widzę Pokój na Angielski
7 sty 21:32
And I see a wall: I see a room.
7 sty 21:35
Widzę pokój: Nie taki pokój chodzi o bardziej światowy. Oraz zastąp "a" czymś innym. Trzy literowym
słowem. Przy okazji zamień a z see
7 sty 21:37
And I see a wall: I Can See Peace ?
Nic innego mi nie pasuje
7 sty 21:39
Widzę pokój: 
Teraz oznacz na czarno pierwsze litery
7 sty 21:41
And I see a wall: Napisałam z dużej literki. Wystarczy.
Swoją drogą− zdaję rozszerzoną maturę z angielskiego, za to Ty... "angielski" to przymiotnik,
należy go pisać z małej litery.
7 sty 21:43
ICSP: OJ tam oj tam

Nie każdy musi sie tak bardzo znać na wszystkim
7 sty 21:45
:P: "aż tak bardzo"− to jest zagadnienie z podstawówki (1−3), mój drogi

Zresztą, uczymy się całe
życie.
Nie ma za co

Cała przyjemność po mojej stronie
7 sty 21:46