matematykaszkolna.pl
pomoze ktos w tożsamościach Smyk:
 tgx 
a)

=sin2x
 tgx+ctgx 
 1−sinx 1+sinx −4sinx 
b)

=

1+sinx 1−sinx cos2x 
 ctg+1 1+tgx 
c)

=

ctg−1 1−tgx 
 tgx−ctgx tg2x−1 
d)

=

tgx+ctgx tg2x+1 
7 sty 20:56
ICSP: Weź nie zmieniaj nicków i działaj tylko w jednym temacie.
7 sty 20:59
Basiek: A nie próbowałeś sam czegoś rozwiązać czasem?
7 sty 21:00
Widzę Pokój : Basiek oczywiście że próbowałem, ale mi się nie chce
7 sty 21:00
Widzę Pokój : Basiek jak zrobię to mi sprawdzisz?
7 sty 21:03
adix: tg=sin/cos ctg=cos/sin (sin/cos) / (sin2 + cos2/sin*cos) = (sin/cos )/1/sin*cos==sin2 Reszta analogicznie emotka
7 sty 21:03
Basiek: Widzę Pokój, byłeś bodajże ICSP kiedyś... zaczęłam się gubić. Zresztą, pytałam Smyka i nie, nie sprawdzę, bo nie nadaję się do tego.
7 sty 21:05
Widzę pokój: Czy ty wszystko dziś zdemaskujesz?!
7 sty 21:06
Basiek:
7 sty 21:15
Widzę pokój: Najpierw narobiłaś hałasu z moim numerem gg tak że Godzio musiał wszystko usuwać Teraz mnie zdemaskowałaś emotka Może mijasz się z powołaniem. Moim zdaniem powinnaś zostać detektywem
7 sty 21:17
Basiek: Mam pewne predyspozycje... wiesz, swoją drogą są męczące Btw. nie pyskuj, bo dalej mam Twoje gg Poza tym, nie narobiłam hałasu... ja jestem bardzo cichutką osobą.
7 sty 21:18
Widzę pokój: nie ładnie nie ładnie Chyba nie przepisałaś?
7 sty 21:20
A ja ścianę.: Nie, skopiowałam.
7 sty 21:20
Widzę pokój: nie ładnie Usuń je P.S. Co ma wspólnego nick Basiek z nickiem a ja ścianę ?
7 sty 21:22
A ja ścianę.: Nic. A ICSP z Widzę pokój ? Widzę za to analogię między Widzę pokój i A ja ścianę emotka Nie usunę, bo nie muszę. Ech, człowiek przezorny zawsze ubezpieczony Co zdobyłam sprawiedliwie jest MOJE.
7 sty 21:24
Widzę pokój: jak to ICSP ma wszystko wspólne z Widzę pokój
7 sty 21:25
A ja ścianę: Sorry, jakoś tego nie widzę... Jedynie ścianę.
7 sty 21:27
Widzę pokój: Widać że nie wiesz ska się wziął w ogóle mój nick Powiedz mi czy znasz Angielski?
7 sty 21:28
A ja ścianę: Tak, na poziomie niższym podstawowym.
7 sty 21:28
Widzę pokój: To postaraj sie przetłumaczyć Widzę Pokój na Angielski
7 sty 21:32
And I see a wall: I see a room.
7 sty 21:35
Widzę pokój: Nie taki pokój chodzi o bardziej światowy. Oraz zastąp "a" czymś innym. Trzy literowym słowem. Przy okazji zamień a z see
7 sty 21:37
And I see a wall: I Can See Peace ? Nic innego mi nie pasuje
7 sty 21:39
Widzę pokój: emotka Teraz oznacz na czarno pierwsze litery
7 sty 21:41
And I see a wall: Napisałam z dużej literki. Wystarczy. Swoją drogą− zdaję rozszerzoną maturę z angielskiego, za to Ty... "angielski" to przymiotnik, należy go pisać z małej litery. emotka
7 sty 21:43
ICSP: OJ tam oj tam Nie każdy musi sie tak bardzo znać na wszystkim
7 sty 21:45
:P: "aż tak bardzo"− to jest zagadnienie z podstawówki (1−3), mój drogi emotka Zresztą, uczymy się całe życie. Nie ma za co emotka Cała przyjemność po mojej stronie
7 sty 21:46