.
Angelika: jezeli liczby P,r.l sa dodatnie i P=πr(r+l)
7 sty 17:25
Angelika: pomóżcie prosze
7 sty 17:30
aa: a o co prosisz?
7 sty 17:33
Monia: o rozwiazanie albo chociaz pomoc
7 sty 17:42
aa: a jakie jest pytanie do zadania?
7 sty 17:43
Monia: l jakie jest
7 sty 17:44
aa: to po prostu przekształć P=πr(r+l) tak aby l = ...
na pewno sobie poradzisz
7 sty 17:49
Monia: nikt tego nie umie? a) l=P−πr2
b) l=pπr−r
c)l=P−rπr i d) l=p−πrr
to sa mozliwe odp
7 sty 17:51
Monia: madry jestes

ale i tak nie kumam
7 sty 17:52
aa: to chyba ty musisz umiec albo zrozumiec jak to sie rozwiazuje. jak nie sprobujesz to sie nie
dowiesz czy umiesz czy nie...
7 sty 17:53
Monia: oki ja spadam mam 50 zadan ale mi sie juz nie chce he
7 sty 17:53