matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
Aldona :P:
równanie x
3
=x ile ma rozwiazan?
7 sty 17:11
ICSP:
Trzy
7 sty 17:11
aa:
3
7 sty 17:11
ICSP:
x = ± 1 v x = 0
7 sty 17:12
krystek:
Rozpiszcie Dziecku ładnie x(x
2
−1)=0 ⇒ x(x+1)(x−1)=0 i bedzie wiedziało!
7 sty 17:13