Oblicz
Karola: cos 375"=
7 sty 17:08
ICSP: cos375 = cos15
7 sty 17:10
Aga: cos3750=cos150=cos(450−300 )=
lub cos150=(600−450)=
i licz ze wzoru
7 sty 17:11
Karola: a dlaczego cos 15 ?
7 sty 17:12
aa: cos ( 360 + 15) dlatego.
7 sty 17:14
Aga: karola ty gupia jestes
7 sty 17:31
Karola: z pozdrowieniem.
7 sty 17:53
ICSP: Aga to nie było zbyt uprzejme .
7 sty 17:54
Suchejroo: ISCP ale prawdziwe
7 sty 17:55
ICSP: Suchejroo to że ktoś nie rozumie matematyki nie oznacza że jest głupi
7 sty 17:56
Karola: dzięki.
7 sty 17:58
krystek: aa prawidłowo zapisała uwzględniając okresowośc f cos
Nie obrażajcie sie , nie każdemu bozia dała to coś a szkoła dobrego nauczyciela!
7 sty 17:59
krystek: Podejrzewam ,że ktoś podszywa sie i stąd te głupie− delikatnie mówiąc, uwagi.
7 sty 18:01
Aga: Nie po prostu Karola jest troche do tyły z matematyka:(szkoda bo mata fajna jest
7 sty 18:12
Basiek: "być trochę do tyłu" ≠ "być głupim"
Z takimi zamiennikami w słowniku, powodzenia w życiu.
7 sty 18:14
adix:
7 sty 22:08
OnlyYesterday: adix nie ciesz się, bo to smutne. a Basiek ma całkowitą rację.
7 sty 22:15
Basiek: Czyli jak zawsze.

No chyba, ze chodzi o matmę.
Aczkolwiek widzę tu początki LO, ludzie w tym wieku jeszcze mądrzeją....
7 sty 22:17
adix: nie no po prostu to ostatnie zdanie Basiek mnie rozbawilo

Ale tak na serioo to tez przyznaje
racje Basiek!
7 sty 22:18
OnlyYesterday: ok w takim razie jesteś usprawiedliwiony/a z tego uśmieszku
7 sty 22:20
Basiek: Ktoś ma mocno spaczone poczucie humoru. Ja nie bywam zabawna.
7 sty 22:29
adix: I co Matematyka robi z ludźmi
7 sty 22:30
OnlyYesterday: sprawia że niektórzy są zbyt dumni ?
7 sty 22:31
Basiek: Nie wiem, co robi. U mnie jakoś nie chce funkcjonować. Aczkolwiek byłoby mi miło, gdyby zaczęła
być przyswajalna.
7 sty 22:33
adix:
7 sty 22:35
OnlyYesterday: Basiek jeżeli mówisz ze matma jest nieprzyswajalna dla ciebie to stawiasz sobie
widocznie dużą poprzeczkę, dziewczyno ! jestes jedna z najmądrzejszych osob tutaj !
7 sty 22:36
adix: no wlasnie...!
7 sty 22:36
Basiek: Właśnie AUTENTYCZNIE popłakałam się ze śmiechu.
Kocham Was
7 sty 22:37
adix:
7 sty 22:48
Basiek: Piękne
7 sty 23:03
adix: w koncu mialo sie 5 z plastyki
7 sty 23:07
Basiek: Oj tam, to samorodny talent jest
7 sty 23:08
adix:
7 sty 23:13
Basiek: Dobra, koniec. Jestem dziś za miła, to źle wpływa na mój image.
7 sty 23:15
OnlyYesterday: ech.. jak to kwiaty działają na człowieka
7 sty 23:15
Basiek: Jak? Masz jakieś uczulenie?
7 sty 23:16
OnlyYesterday: hah potworne!
7 sty 23:18
Basiek: To się nie dziwię, że działają na CIebie

Może powinieneś unikać?
7 sty 23:20
Aga: No pięknie, ktoś się podszył, tylko ciekawa jestem dlaczego ma w sobie tyle jadu.
A cóż ja takiego złego zrobiłam?
Widziałam wpisy jakiejś "agi", ale nikogo nie obrażały, dotyczyły zawsze zadań.
7 sty 23:23
OnlyYesterday: apsik ! może tak ale zważ kto mnie i
adix tymi kwiatami obdarował !
7 sty 23:24
Basiek: Aga, może to fakt faktem inna Aga, wiesz, jakby nie patrzeć Twój nick nie jest jakoś
szczególnie oryginalny,a zablokować się go nie da w żaden sposób
OnlyYesterday − po primo, jasnowidzem nie jestem, nie mogłam wiedzieć, że zaszkodzą

Po secundo, ja płakałam, Wy możecie popsikać
7 sty 23:28
Aga: Nie jest w moim stylu kogoś obrażać.
Ktoś się bawi moim kosztem.
Czy coś jest w tym złego,że chcę pomóc innym, przy okazji sama się ucząc?
7 sty 23:31
OnlyYesterday: oczywiście, że nie. jest ok
7 sty 23:32
Basiek: Aga, myślę, że każdy kto Cię zna domyślił się, ze to nie Ty pisałaś. Ja poznaję po
interpunkcji na przykład
7 sty 23:32
OnlyYesterday: matko
Basiek przerażasz
7 sty 23:33
Basiek:
ICSP Potwierdzi, że jestem gorsza od psa myśliwskiego. Sherlock przy mnie wysiada.
7 sty 23:34
Aga: Basiu , cieszę się.
Prymitywny żargon mnie przeraża.
7 sty 23:38
Basiek: Mnie nie, ale fakt− każdy ma specyficzny sposób pisania. Mój też jest raczej "do poznania".

@OnlyYesterday− nie musisz się bać, nie zjem Cię żywcem
7 sty 23:39
OnlyYesterday: tylko zabijesz kwiatami
7 sty 23:40
Basiek: Widzisz, zasadniczo− przyjemna ze mnie osóbka. Jest wiele mniej miłych sposobów zabijania.
Gdzie wdzięczność?
7 sty 23:41
OnlyYesterday: skoro Sherlock wysiada przy tobie to ja sie pytam gdzie
7 sty 23:43
Aga: Dopiero teraz odkryłam, że w tych "moich" wypowiedziach aż się roi od błędów.
7 sty 23:44
Basiek: @OnlyYesterday− możesz łatwiejsze pytania zadawać?

Chyba mój mózg wysiadł razem z
Sherlockiem

@Aga− stąd właśnie naprawdę łatwo było się domyślić, że Ty to nie Ty. Szkoda, że nie można
"zająć" nicka na stałe.
7 sty 23:51
OnlyYesterday: haha

a kto zaczął?
7 sty 23:55
Basiek: Nie znam takiej osoby, która tak z wszystkimi zaczyna... nie wiem, niedobry człowiek. Nie
zadaję się z takimi
7 sty 23:56
OnlyYesterday: ojoj bo już wierze
7 sty 23:58
Basiek: Wiara jest terminem wieloznacznym. W mowie potocznej oznacza przekonanie o czymś. Stanowisko,
pogląd, w danym momencie (przy obecnym stanie wiedzy naukowej)
nie znajdujące jednoznacznego potwierdzenia w rzeczywistości.
Oczywiście, to co powiedziałam ma swoje potwierdzenie w rzeczywistości, więc nie musisz
wierzyć. Wystarczy mi, że jesteś na 100% przekonany o słuszności moich słów
8 sty 00:01
OnlyYesterday: haha dobra jesteś
8 sty 00:03
Basiek: Normalnie− anioł. Wiem.
8 sty 00:04
OnlyYesterday:
8 sty 00:11
Basiek: Tak właśnie, to chyba było "dobranoc". więc− dobranoc
8 sty 00:29
OnlyYesterday: dobranoc
8 sty 00:31