matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoze ktoś w tychh,albo wysle gdzie to juz było:??
smyk:
krystek i ICSP ty podobno wiesz gdzie to jest
pomożesz
1
b)tgx+ctgx=
sinxcosx
sinx
1−cosx
c)
=
1+cosx
sinx
sinx
1−cosx
2
d)
+
=
1−cosx
sinx
sinx
ctgx−tgx
1
1
e)
=
−
sinx+cosx
sinx
cosx
7 sty 17:07
ICSP:
SZUKAM
ETY
7 sty 17:08