.
Oktawian: liczba rozwiązań równania (x−2)2=(x−1)2jest równa
a)0
b)1
c)2
d)4
podaj rozwiązanie i odp prawidłową
7 sty 16:41
krystek: wylicz x2−4x+4−x2+2x−1=0
7 sty 16:43
Suchejroo: wymnoz wszystko prawa strone przenies na lewa i wyjdzie rownanie liniowe.
7 sty 16:43
ICSP: na oko widać że dwa
7 sty 16:43
ola: x
2−4x+4=x
2−2x+1
−2x+3=0
2x=3
7 sty 16:44
ICSP: a nie jednak jedno xD
7 sty 16:44
Aga: 2 to nie .
7 sty 16:45
krystek: @ICSPchipsy źle podziałały!
7 sty 16:45
ICSP: nie chipsy tylko ten napoje xD
7 sty 16:46
ICSP: Witajcie wszyscy
7 sty 16:46
Basiek: Jestem przekonana, że napoje działają korzystnie

To chipsy ze starych ziemniaków !
7 sty 16:47
ICSP: ale to są napoje energetyzujące

Nakupowałem ich chyba z 15 i teraz pije xD
7 sty 16:48
Basiek: Nie dziwne, że niemal nie śpisz... : O
7 sty 16:49
krystek:
7 sty 16:51
ICSP: Oj tam oj tam

Ostatnio więcej sypiam

Wy nadal siedzicie do tej 4 nad ranem?
7 sty 16:52
Basiek: 3ciej...
7 sty 16:52
Basiek: więcej to jest 3h? 4?
7 sty 16:53
ICSP: tak nisko mnie oceniasz?
Nie łądnie
7 sty 16:56
Basiek: Hm, skoro śpisz tak niewiele i funkcjonujesz, to chyba znaczy, że doceniam?
7 sty 16:57
ICSP: Powiedzmy ze funkcjonuję

Studia wykańczają człowieka
7 sty 16:57
Basiek: Optymistyczna wizja na przyszłość.

To ile Ci jeszcze lat zostało?
7 sty 16:58
ICSP: Dopiero na pierwszym roku jestem

Tak więc chyba z 5 xD
7 sty 17:05
Basiek: Ludzie na pierwszym roku są tacy mądrzy?

Jej... a co studiujesz?
7 sty 17:05
ICSP: To jest jeszcze ktoś na tym forum kto nie wie co studiuje ?!

Oczywiście Matematykę na UMCS'ie
7 sty 17:06
Basiek: Teoretycznie jestem nowa. Niemal nowiuśka
7 sty 17:07
krystek: A zapewne daleko od mamusi i karmisz sie chipsami! Szkoda ,że tak daleko mieszkam podkarmiłabym
domowym obiadkiem.
7 sty 17:09