rozwiąż.
Karola: cosxsin2x+cos3x=cosx
7 sty 16:09
krystek: cosx(sin2x+cos2x)=cosx*1=cosx=P
7 sty 16:10
aa: sin2x zapisz jako 1 − cos2x
7 sty 16:10
krystek: podaj mi swoje gg to ci tam pomoge bo tu sie nie da zbytnio
7 sty 16:54
krystek: A sobowtór mój się pojawił ?
7 sty 16:56
ICSP: krystek od kiedy to chcesz pomagać na gg?
7 sty 16:57
krystek: od dzisaj
7 sty 17:12
ICSP: to zapewne chętnie mi podasz swoje
7 sty 17:12
krystek: od dzisaj
7 sty 17:14
7 sty 17:17
krystek: nie zmienie chce byc tak madry jak ty
7 sty 17:19
ICSP: Masz wielbiciela

Mi się trafiali co najwyżej jacyś szaleńcy xD
7 sty 17:20
krystek: O już dzisiaj ,ktoś mnie "opluł" −to jest charakterystyczne dla tych ,którym wydaje sie ,że
wszystko wiedzą ,a na forum pytaja o proste rzeczy!
7 sty 17:22
Karola: 40317037 to moje gg krystek
ale co wgl to sie dzieje
7 sty 17:24
krystek: Noooo, ciekawe?
7 sty 17:24
krystek: ja krystek nie udzielam pomocy na GG!
7 sty 17:27
Karola: ej wyjsni mi to ktoś
7 sty 17:35
krystek: Co?
7 sty 17:36