matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomóżcie proszę
grzes:
√2x−1 / √2x+1 = √2x+1 rozwiąż równanie korzystająć z proporcji
7 sty 11:16
Aga:
√
2
x−1
√
2
x+1
=
, ustal dziedzinę.
√
2
x+1
1
(
√
2
x+1)
2
=
√
2
x−1 dokończ.
7 sty 12:26