matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica funkcji
mike:
witam proszę o pomoc z pewna granicą funkcji
1
lim
x→
∞
=(x+1)*e
x+1
7 sty 03:49
mike:
przepraszam za pomyłkę
1
x+1
ms być w wykładniku
7 sty 03:50
k43r:
1
(x+1)*e*
=e
x+1
a granicę z y=e chyba umiesz?
7 sty 09:50