matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pochodną
Eva:
Oblicz pochodną 6
√
x
/ x
2
−3
6 sty 21:08
Eta:
f
y=
g
f
'
*g− f*g
'
y
'
=
g
2
6
(6
√
x
)
'
=
(x
2
−3)
'
= 2x
2
√
x
y
'
= ......... dokończ
6 sty 22:51