matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz.
anka94:
3
−1
1
2
=
6 sty 15:20
lalek:
1
1
2
6 sty 15:37
anka94:
Nie, to jest 3 do potęgi −1
1
2
6 sty 15:40
dero2005:
1
1
1
√
27
3
−1
1
2
= 3
−
3
2
=
=
=
=
3
3
2
(
√
(3
3
)
√
27
27
=
3
√
3
√
3
=
=
27
9
6 sty 15:54